FAQ

  • Met hoeveel personen mag je samen een auto huren?

Met z’n drieën. Wil je met meer? Omdat je allemaal in hetzelfde huis woont en bij dezelfde stageplek werkt, laat het ons dan even weten bij de reservering.

  • Is de huurprijs inclusief de verzekering en pechhulp?

Yes! De prijs van onze huurauto’s op Curaçao zijn inclusief een WA verhuurverzekering en 24/7 Wegenwacht service! Wil je een All Risk dat is dit simpel bij te boeken. Oh, we halen je ook gratis op bij de accommodatie en brengen je direct naar je eiland auto. Op de laatste dag kunnen we dit ook regelen als je het van tevoren even laat weten.

  • Hoe ver vooruit moet ik een auto reserveren?

De meeste studenten reserveren zo’n twee maanden van tevoren de huurauto voor hun stage op Curaçao. Wil je de beste deal en de meeste keuze? Wees dan op tijd.

  • Hoe kan ik betalen en in welke valuta?

Na goedkeuring van onze offerte dient een deel van het huurbedrag op onze rekening te worden gestort om de reservering te bevestigen.

Het resterende bedrag mag contant worden voldaan bij de overdracht van de huurauto (in Dollars of Naf). Je kunt overal op het eiland geld opnemen bij een pinautomaat in Guldens of Dollars. Zorg er wel voor dat je je pinpas vóór je vertrek uit Nederland  hebt geactiveerd zodat je kunt opnemen en betalen in Curacao. Wij controleren elke maand de auto en dan kan men tevens de huur contant voldoen. Dit bespaart weer hoge transactie kosten (bij langere verhuur).

  • Moet ik ook een borg betalen?

Ja, wij vragen een borgsom van € 750,-.

De borg kun je betalen via online overboeking. Wij storten de borg weer terug  (1 a 2 )nadat de auto weer is ingeleverd. De borg kan ook cash worden betaald.

  • Kan ik per maand betalen?

Yes! Maandelijks betalen is mogelijk.

  • Mijn stage is echt heel dichtbij, is een huurauto nodig?

JA! Lees maar eens de recensies van vorige studenten. Je komt namelijk vast niet alleen naar Curaçao om stage te lopen. Ook om het eiland te ontdekken, in het weekend lekker naar het strand te gaan, restaurants te bezoeken, en vergeet de Happy Hours niet. Voor je eigen gemak en veiligheid is het heel verstandig om dit met de auto te doen. Fietsen is op ons eiland niet heel fijn in 30 graden, de wegen zijn daarvoor ook niet gemaakt en je bent veel kwetsbaarder in het verkeer. Ook is het niet verstandig om s’ avonds alleen ergens naartoe te lopen of fietsen. Gewoon lekker een auto huren, het kost iets maar dan kun je ook optimaal en in alle vrijheid genieten van jouw stageperiode op Curacao.

  • Ik hoor dat je sneller een lekke band krijgt op Curaçao.. Klopt dat? En wat moet ik dan doen.

Ja dat klopt. Er zitten hier ietsie pietse meer gaten in de weg dan in Nederland. Wij geven via Instagram Stories spoedcursussen hoe je een band kunt wisselen. Nee grapje! Je kan bij een lekke band gewoon ons ‘Pech nummer’ bellen zodat er hulp komt om je band te wisselen. Daarvoor ben je verzekerd.

  • Onze dochter/zoon gaat stage lopen. Houden jullie ook een oogje in het zeil?

Ja. Wij voelen ons verantwoordelijk voor de jongens en meiden die bij ons een auto komen huren. Bij de afgifte van de auto vertellen we veel over het eiland en het verkeer. We begrijpen dat uw kinderen nog niet gewend zijn om in het buitenland rond te rijden. Wij zijn al jarenlang autoverhuurder op Curaçao en kennen de problemen waar sommige huurders tegenaanlopen. Gelukkig hebben wij hart voor onze zaak en onze klanten. Daarom zijn wij 24/7 per dag bereikbaar bij problemen. Ook doen wij maandelijks een check. We komen dan even langs bij de accommodatie of het stagebedrijf van uw zoon of dochter om te horen dat alles oké is of eventuele problemen op te lossen. Natuurlijk kunnen zij of u altijd tussentijds een appje sturen.