Beoordelingen

Top service

Voor het eerst een auto gehuurd voor een periode van 4 maanden.
Wat een aanrader zeg!!
Een hele nette prijs en goed onderhouden auto's.
Iedere maand word de auto nagekeken, dat gaat in goed overleg.
1 x had ik een probleempje met de auto en dat werd ook heel snel nagekeken en verholpen, zelfs 1 dag een vervangende auto gehad.
Wat een super service bieden, Marc, Mascha en Ping.
Masha Danki.

Fijn en betrouwbaar

Ik heb een half jaar op Curacao gewerkt en had echt een auto nodig. Bij Marc, Mascha en Ping voelde het gelijk goed. Met alle vragen over het eiland, over het reilen en zeilen kon ik bij ze terecht. Elke maand werd de auto gecontroleerd en wanneer er iets stuk was werd het direct gemaakt of opgelost. Ik heb mede hierdoor me altijd veilig gevoeld in de auto en op Curacao

 by Fam. Warntjes 

Onze dochter is net terug van een half jaar stage met haar klasgenoten. Ze heeft een geweldige tijd gehad en vertelde dat jullie de dames goed hebben geholpen. Het is als ouder toch een beetje spannend om je kind te zien vetrekken naar een ander land waar de regels wat anders zijn dan hier. Maar jullie hebben er alles aan gedaan om het in goede banen te leiden. Ontzettend bedankt en graag tot ziens!


 by Peter Tingen

Voor stage een half jaar een auto gehuurd bij Stage Auto Huren op Curacao. Helemaal top geregeld. Nooit problemen gehad. Je wordt opgehaald van je accommodatie om de auto op te halen. We konden tot de laatste dag nog genieten van de auto. Auto weggebracht en direct afgezet bij het vliegveld. Thanks guys! 


 by Sanne en Ilvana 

Van feb tot juli een auto gehuurd om samen in het rijden tijdens onze stage periode op Curaçao. Je kan echt niet zonder een auto. Het kost wat als student zijnde maar zonder auto heb je helemaal niets aan dit dushi eiland. Dankjewel voor de goede service, ook toen we een lekke band hadden gekregen (is heel normaal hier). Snel en goed geholpen. Helaas zit de stage periode erop maar hopelijk kunnen we volgend jaar weer terugkomen voor tijdelijk werken na de studie. Dan komen we zeker bij jullie terug.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»