Beoordelingen

 by Fam. Warntjes 

Onze dochter is net terug van een half jaar stage met haar klasgenoten. Ze heeft een geweldige tijd gehad en vertelde dat jullie de dames goed hebben geholpen. Het is als ouder toch een beetje spannend om je kind te zien vetrekken naar een ander land waar de regels wat anders zijn dan hier. Maar jullie hebben er alles aan gedaan om het in goede banen te leiden. Ontzettend bedankt en graag tot ziens!


 by Peter Tingen

Voor stage een half jaar een auto gehuurd bij Stage Auto Huren op Curacao. Helemaal top geregeld. Nooit problemen gehad. Je wordt opgehaald van je accommodatie om de auto op te halen. We konden tot de laatste dag nog genieten van de auto. Auto weggebracht en direct afgezet bij het vliegveld. Thanks guys! 


 by Sanne en Ilvana 

Van feb tot juli een auto gehuurd om samen in het rijden tijdens onze stage periode op Curaçao. Je kan echt niet zonder een auto. Het kost wat als student zijnde maar zonder auto heb je helemaal niets aan dit dushi eiland. Dankjewel voor de goede service, ook toen we een lekke band hadden gekregen (is heel normaal hier). Snel en goed geholpen. Helaas zit de stage periode erop maar hopelijk kunnen we volgend jaar weer terugkomen voor tijdelijk werken na de studie. Dan komen we zeker bij jullie terug.

 by Savannah 

Wij hebben 2,5 maand een auto gehuurd. Service was prima en de auto ook. Wij hadden gekozen voor een wat oudere middenklasse auto zodat we de kosten laag kunnen houden. Een heerlijke eiland auto, die ons naar de mooie plekken van het eiland bracht. Het grote voordeel van een wat oudere auto is dat je er niet zo uit ziet als een toerist. Dus niemand die je lastig valt. 

 by Ben en Inge de Lange

Voor de prijs hoef je niet verder te zoeken. De beste deal hadden wij bij Marc en Mascha van Stage Auto Huren. We komen elk jaar zo’n 3 maanden naar het eiland om te overwinteren. Elk jaar staat er een top auto voor ons klaar voor een hele goede prijs. Tot volgend jaar.


Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»