Studenten auto huren Curacao

Eindelijk; je stage is geregeld. Je gaat naar Curaçao en je hebt er zin in! Curaçao is een prachtig eiland, maar om je stage op Curaçao compleet te maken heb je zeker een auto nodig. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten. We hebben voor ieder budget auto’s beschikbaar. Een auto huren op Curaçao voor studenten kan via onze website!

Lees wat onze klanten zeggen

Verschillende soorten auto’s beschikbaar

We hebben voor iedere wens een passend vervoersmiddel, variërend van scooters (vanaf slechts € 10,- per dag) tot middenklasse auto’s (vanaf slechts € 19,- per dag). Daarnaast zijn bijna alle auto’s voorzien van airco. Je kan bij ons een auto huren met all risk verzekering en er is een 24/7 wegenwacht hulp bij pech onderweg. Je gaat al zoveel nieuwe dingen ervaren dat je je daar in ieder geval niet druk over hoeft te maken.

Studenten auto huren Curacao 1 Studenten auto huren Curacao 2 Studenten auto huren Curacao 3

Bekijk alle auto’s

Wij komen je auto gratis brengen en ophalen

Als je aankomt op curaçao, zorgen wij er gratis voor dat je gehuurde auto of scooter op de gewenste locatie staat. Als je stageperiode voorbij is kunnen wij de auto of scooter ophalen, zo kun je maximaal van je laatste dag op het eiland genieten.

23 jaar of jonger? Geen probleem!

Bij ons is het geen probleem dat je nog geen 23 jaar bent of nog geen 2 jaar in het bezit bent van je rijbewijs. Als jij een rijbewijs hebt kun je bij ons een auto huren.

Hoe werkt een auto huren voor studenten op Curacao

Je kunt via onze website de beschikbare auto’s bekijken via ‘Onze auto’s’. Laat je verbazen door de scherpe tarieven. Vervolgens kun je een auto ‘Reserveren’. Je vult vast je gegevens in zodat bij eventuele huur er weinig administratieve zaken geregeld hoeven te worden. Wij nemen vervolgens binnen een werkdag contact met je op om de reservering indien gewenst te bevestigen. Je zit bij een reservering nergens aan vast en bent niet verplicht tot betalen.

Reserveer nu een auto