Stageautoverhuur Curacao

Eindelijk je stage is geregeld. Je gaat naar Curaçao en je hebt er zin in! Curaçao is een prachtig eiland, maar je hebt hier zeker een auto nodig. De prijzen die wij bieden zijn zo scherp, dat je het daarvoor niet hoeft te laten. We hebben voor ieder budget auto’s beschikbaar. Voor stageautoverhuur op Curaçao ben je bij ons aan het goede adres!

Lees wat onze klanten zeggen

Voor elk budget een auto

We hebben voor ieder wat wils beschikbaar, variërend van scooters (vanaf slechts € 10,- per dag) tot middenklasse auto’s (vanaf slechts € 19,- per dag). Daarnaast zijn bijna alle auto’s voorzien van airco. Je kan bij ons een auto huren met all risk verzekering en er is een 24/7 wegenwacht hulp bij pech onderweg. Je gaat al zoveel nieuwe dingen ervaren dat je je daar in ieder geval niet druk over hoeft te maken.

De voordelen van Stage Auto huren op Curaçao

Als student op het mooie eiland Curaçao heb je zeker een auto nodig. Allereerst om het mooie eiland te verkennen en natuurlijk om snel op je stageadres te komen.

Als student een auto huren bij Stage Auto huren op Curaçao levert je de volgende voordelen op:

  • Gratis halen en brengen
  • Scherpe tarieven
  • Nederlandse organisatie
  • Online geregeld

Heb je nog geen autorijbewijs maar wel een bromfietsrijbewijs? Huur dan een scooter! Een stuk goedkoper dan een auto huren en zeker geen straf met het mooie weer op Curaçao. Je regelt het gemakkelijk en snel bij ons online. Je zit nergens aan vast. Een reservering is geheel vrijblijvend.

Wij komen je auto gratis brengen en ophalen

Als je op je stageplek aankomt, zorgen dat je gehuurde auto of scooter op de gewenste locatie staat. Dit doen wij helemaal gratis. Wanneer je stageperiode voorbij is kunnen wij de auto of scooter ophalen, zo kun je maximaal van je laatste dag op het eiland genieten.

23 jaar of jonger? Geen probleem!

Bij ons is het geen probleem dat je nog geen 23 jaar bent of nog geen 2 jaar in het bezit bent van je rijbewijs. Als jij een rijbewijs hebt kun je bij ons een auto huren.

Hoe werkt stageautoverhuur op Curacao

Je kunt via onze website de beschikbare auto’s bekijken via ‘Onze auto’s’. Laat je verbazen door de scherpe tarieven. Vervolgens kun je een auto ‘Reserveren’. Je vult vast je gegevens in zodat er bij eventuele huur weinig administratieve zaken geregeld hoeven te worden. Wij nemen vervolgens binnen een werkdag contact met je op om de reservering door te spreken en indien gewenst te bevestigen. Een reservering verplicht je tot niets. Je bent dus niet verplicht tot betalen.

Bekijk alle auto’s